FOLLOWERS

Friday, September 24, 2010

DJ dan PA System

Assalamualaikum

Nak cerita tentang DJ+PA System lak. Tapi... tak melibatkan sebarang sesi karaoke dan yang sewaktu dengannya. Insyaallah untuk DJ & PA System, an akan guna perkhidmatan AFE @ Alunan Firdausi Entertainment.

Pakej Walimatul Urus

* Juruhebah Sepenuh Masa
* Pengerusi Majlis Rasmi ( MC )
* Sistem Siar Raya ( 1 Mixer + 4 Speakers + 3 Mic )
* Koleksi Lagu Nasyid
* Koleksi Hadis Sahih

Selama ni fenin gak nak cari DJ & PA System yang bersesuaian. Lagu lak banyak untuk karaoke ja. Tapi bila jumpa AFE, alhamdulillah rasa lega sket. Suka ngan pakej 'Hiburan Mendidik Jiwa' ni. Tapi kalau kita nak request lagu lain pun, diorang tak kisah. Selagi mana tak bertentangan dengan dengan syarak. Sesiapa yang berminat, boleh tengok kat blog AFE, k?

Wassalam~

.: AN :.

6 comments:

  1. dah pnah pegi majlis yg dia incharge.. besh2.. cam ikim :)

    ReplyDelete
  2. an pn xprnh gi mjlis yg diorg inchrge. tp mmg knal... hrp2 smuanya ok.. ngee...

    ReplyDelete
  3. PA systems are often used in small venues such as school auditoriums, churches, and small bars. PA systems with a larger number of speakers are widely used in institutional and commercial buildings, to read announcements or declare states of emergency. The simplest PA systems consist of a microphone, a modestly-powered mixer amplifier and one or more loudspeakers.There are four Types of PA System: Small Systems, Telephone paging system,PA over IP,Long line PA.

    ReplyDelete
  4. rakesh, thnks 4 sharing info! =)

    ReplyDelete
  5. salam AN,

    Kami pun tak sabar2 untuk beraksi di rumah An nanti. :)

    Terima kasih kerana promokan blog kami. :)

    ReplyDelete
  6. 2 AFE: AFE pn salah satu uslub dakwah juga. benda baik... elok sebar2kan pada yg lain, kan... neway, mabruk AFE kerana menyediakan alternatif hiburan mendidik jiwa! semoga sukses dunia akhirat insyaallah =)

    ReplyDelete