FOLLOWERS

Wednesday, December 15, 2010

BB, update contest kesayanganku + baju melayu... kamu di mana?

Assalamualaikum

Hah... hambik... semua nak update sepukal! huhu.. ok, jom update satu persatu

1) BB bukannya blackbrry, TAPI... bunting & banner.
Alhamdulillah... dah siap design. semalam terus hantar kat tmpt printing. harap2 semuanya ok...


2) hari ni check blog... + lompat2 blog org lain termasuklah blog kina...
sebelum tu... ingat lagi contest ni?

an terkezut!!! sebab....
*
*
*
*
*
*
**
***
****
***
**
*
*
*
*
*
*


alhamdulillah...walimahpedia tersenarai dalam top 10!
walaupun masih tak diumumkan lagi siapa pemenangnya...
tp alhamdulillah... rasa syukur sangat sebab tersenarai dalam kelompok ni


trimas pada juri2! an percaya, insyaallah mereka boleh pilih yang TERBAIK sebagai pemenang
pada contestant yang lain, gudluck! doa banyak2 okay! hehe...



3) pss.... nak tanye la... ade sesiapa yang tau, kat mana nak beli baju melayu yang jual sepasang + kedai tu jual banyak warna ea? rasanya masa nak raya dulu je banyak jual baju melayu...
tapi sekarang ni, macam dah tak banyak pilihan warna & saiz pulak... ada sesiapa yang tau? kalau boleh kedai sekitar shah alam / kl/ klang valley & sewaktu dengannya...
trimas!!!


Wassalam~

.: AN :.

8 comments:

  1. lame an ta update..dah 5 hari..pegi mane? ;)

    ReplyDelete
  2. ampun2...huhu... baru balik dari tganu. kenduri kawen kawan. blk je umah, keja da mnunggu. ni pn sbnrnye tgh 'gigih'(haha... gigih la sgt... huhu...) jait langsir... byk bnde xsiap lg maera... takutnye... dear, maaf sgt2 xdpt hdir knduri maera... smoga brbhgia hingga ke syurga! =D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum an,

    saya pernah nampak di area masjid jamek. lupa apa nama kedai tu. dia tak jauh selepas kita keluar train, then kena lalu penjaja jual barang kan? kedai dia sebelah kanan.

    ReplyDelete
  4. bunting kite dh siappppp!!! hehe

    ReplyDelete
  5. an, cube tgk kat area masjid india..kat situ banyak sangat..pilih je nak macam mana

    ReplyDelete
  6. 2 syahira n luvira: owh, kat ctu mmg bnyk ea? dah lame xpegi situ. ok noted. trimas ea! =D

    2 lemonade: wa! best2! hurm... an br hntar... hrp2 cptlah siapnya.. huhu...

    ReplyDelete