FOLLOWERS

Friday, March 4, 2011

Aduyai... oh internet!~

Assalamualaikum

Isy an ni...
Lepas kawen terus 'diam' eh...
Aduss...
Mintak ampuuunnn... mintak maaaaf... sangat2....

Ambil masa nak sesuaikan diri ngn status baru ke?

Em... tu tak jadi masalah kot...
Alhamdulillah... syukur dgn nikmat bergelar isteri
walaupun wat masa ni cuma jadi weekend wife ja... huu...

Yang jadi masalahnya = sebulan lepas saya tak dapat talian internet! gulp!
streamyx ditamatkan penggunaannya kt tmpt kerja saye...
lagi sedey...
bila hndset saya rosak! agaga...
tak boleh nak update FB, tgk emel, update blog...
sangat sedey okeh...

boleh update kalau balik rumah parents ja...
nak beli berokband... sini memang tiada talian
officemate beli pun... udahnya pulangkan blk sebab bayar TANPA ade line internet
tolong kasihani saya...
sob... sob...

Hm... maaf eh..
luahan perasaan pagi2 jumaat ni...
ntah bile la nak upload gambo kawen
sila marahkan liputan internet yang 'tak menyinggah' ke tmpat saye, k?
saya tak bersalah... huuu...







****
tanpa internet... tanpa telefon... rasa macam duduk dalam akuarium...
rasa 'offline' dari berkomunikasi dengan manusia..
tapi...
syukurlah masih ada rahmat dan cintaNya...
Yang sentiasa 'online' pada bila2 masa...
Alhamdulillah... ruh masih bernyawa....


Terima kasih ya Allah...
Aku belajar erti syukur... Alhamdulillah...


.: AN :.

4 comments:

  1. an nak e-kad, blh? an da bg msg kt blog elya =D

    ReplyDelete
  2. Tumpang lalu jap ya. :)

    Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :) Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Cara pembayaran bank in/bnk transfer



    Mb acc=151071107847 (Nor Hasimah Binti bd Rahman)

    atau

    Cimb acc=02170014091526 (Mohd zool fazlee basir)



    Penghantaran barang = Poslaju (1-2 hari bekerja) ~ tracking number akan diberi selepas penghantaran

    Untuk penghantaran, mohon sertakan no.telefon alamat penuh beserta poskod

    ReplyDelete