FOLLOWERS

Thursday, July 29, 2010

Bajet Perkahwinan

Assalamualaikum

Rasanya ramai yang pernah lihat contoh bajet perkahwinan ni… baik untuk pengantin lelaki mahupun pengantin perempuan.

Ok, bajet yang ini ada sedikit ubahsuai dari an. An bahagikan kepada 3 perkara:
1) bajet
2) perbelanjaan
3) kredit/vendor

Ni pun secara umum je. Cuma ada sedikit sahaja perbezaan antara bajet lelaki dan perempuan. Jadi boleh rujuk pada MS Word ni:



Bajet Pengantin Lelaki


Bajet Pengantin Perempuan


Jika nak contoh salinan MS Word ni, boleh tinggalkan alamat emel kat bawah ni ea… Harapnya dapat membantu B2B yang lain… =)

Wassalam~

.: AN :.

44 comments:

  1. nk boleh?rahaiza@gmail.com..time kasyeh... ;)

    ReplyDelete
  2. 2 rahaiza: check ur mail dear =)

    ReplyDelete
  3. salam..nak gak yg ni...adikzuri@gmail.com..thanks

    ReplyDelete
  4. nk boleh??tepung_talam@yahoo.com...

    thnks..

    ReplyDelete
  5. ble email kat sy: mohdhelmi4386@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  6. salam kak..nk juga boleh?
    hafirifa@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  7. salam,

    saya nak boleh

    hana_bunga84@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. tolong² send kat sini
    wan-rawk@hotmail.com
    tq

    ReplyDelete
  9. salam..tlg emailkan..mahu kawin ni..hehe..terima kasih ya..;)..

    nazimfoxtrot@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. salam....boleh tolong emailkan asrulyaman@gmail.com

    terima kasih daun keladi.

    ReplyDelete
  11. nak jugakk! wanisaed@gmail.com

    ReplyDelete
  12. nk jgk... najihahibrahim@gmail.com

    ReplyDelete
  13. sy pn nk jgk...

    shazley_sha_87@yahoo.com

    thanks....

    ReplyDelete
  14. nk jgk leh x???
    ynayna278@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. salam
    sorry! lambat bebeno reply. ok! an dah sent emel tu =)

    ReplyDelete
  16. salam... hehe.. nk jgk soft copy ~ cikinnov2@hotmail.com..
    btw tq in advanced ^_^

    ReplyDelete
  17. nak juga...blumissy79@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  18. sy nk juga..meersha89@yahoo.com
    tengs..:)

    ReplyDelete
  19. salam.. bole tak email saya budget nie.. nady_nano@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Salam an.. saya nak jugak list nie..afriza88@yahoo.com..
    Tq =D

    ReplyDelete
  21. salam...sy nk jgk list nie... qilachantique@gmail.com
    terima kasih...

    ReplyDelete
  22. salam nk jgk list ni... hawanis03@gmail.com
    syukran..

    ReplyDelete
  23. nak list ni please.. :)
    firushanorita@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. sis email kan ke elnasuriyana@yahoo.com..thanks

    ReplyDelete
  25. salam, boleh email dekat saya tak? ni email saya. aainaabasirah@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  26. boleh tolong email kn x?ejacranky@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  27. nk boleh sis TQ
    nurul_licious89@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Salam, saya nak jugak rulkamal@yahoo.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  29. saya nak juga....wahazwanie@yahoo.com.my..tq

    ReplyDelete
  30. an..tlg email kat sy yg ni juga ye..
    iffah_filzah@yahoo.com
    tq.. :)

    ReplyDelete
  31. Salam, nak jugak boleh? thanks!! sitizalykha@gmail.com

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. salam. sy nk boleh?
    nana_eina90@yahoo.com
    tq!

    ReplyDelete
  34. salam. sy pun nak jugak boleh x?
    azlina@mpsepang.gov.my
    tqsm

    ReplyDelete
  35. NAK Boleh>? hapisdin93@gmailcom....thank you

    ReplyDelete