FOLLOWERS

Sunday, October 31, 2010

Dalam Hati Ada Taman vs Walimahpedia

Assalamualaikum

Aih… sudah tukar ka? Huu…

Ok… secara rasminya… mulai 1 November 2010…

DALAM HATI ADA TAMAN ditukarkan namanya menjadi....

WALIMAHPEDIA



Nape tukar?
1) Lebih ringkas… 1 perkataan ja
2) Malas nak taip url yang panjang2
3) Seperti di atas
4) ……..

Nape baru sekarang nak tukar nama?

Sebab… baru sekarang terpikir name tu.. haha… logik tak alasan? Kira logik la eh.. eh..

Emel baru : walimahpedia@yahoo.com
url baru: http://walimahpedia.blogspot.com/

(insyaallah an akan tukar masa 1 nov nnti)

harapnya sahabat2 B2B yang share link ngn ‘Dalam Hati Ada Taman’ dapat edit url an yang baru ni ea… Maaf menyusahkan kalian… Ampun10000000000000000000000000x…

Wassalam~

.: AN :.

13 comments:

  1. noted!

    lps ni klu jumpa takyah kenalkan diri sbg "dlm hati ada taman" lg. hehehe

    ReplyDelete
  2. da tukar dah..no prob at all..keep in touch ..;)

    ReplyDelete
  3. ooowhhh niiii diaaaaa AN....
    saja kasii aku confuseee....hehehe

    ReplyDelete
  4. hie an.. ingat x dgn syaz lagi? =) kita exchange link ehh? :))

    ReplyDelete
  5. tapi lg suke dlm ati ada taman..sb nama tu la sy tau an..walimahpedia..ermm--take time.. ;)

    ReplyDelete
  6. done dear..an,i da tkr link u ke link bru ni tau..=)

    ReplyDelete
  7. 2 sk: ngee.. malu2 kucing ble nk sbut dlm hati ade taman tu... huu...

    2 aya: thnks dear! =D

    2 kina: yup! nice 2 meet u! keep in touch.. k?

    ReplyDelete
  8. 2 elya: yup! kite la ni... hehe...

    2 reen: a'ah... tukar url... =D

    2 syaz: okie! an dah link syaz =D

    ReplyDelete
  9. 2 khumaera: hehe... mmg syg nk tukar... tapi... er... kna tukar jugak... huhu... xpe2... blh keep in touch lg kan? kan? nice knowing u! =D

    2 cik belle: awak! nice knowing u too! trimas eh... ritu byk tlg an... huhu...

    2 iedayah: thnks! still keep in touch, k?=D

    ReplyDelete