FOLLOWERS

Thursday, November 4, 2010

Pindah Blog... ++ Majlis Walimah Xora & Zaila

Assalamualaikum

Alhamdulillah… usai berpindah ke url baru… http://walimahpedia.blogspot.com/

Gerun jap bila senarai blog B2B saye hilang! Uhh… mula la proses jejak kaseh… ni pun ade gak url B2B yang an dah tak jumpa… =( Jika sudi… harapnya url blog B2B yang tiada dalam senarai blog list an dapat tinggalkan url blog kat sini ea… trimas! =D )


Sekitar majlis Xora







Sekitar majlis Zaila








balik je dari majlis, terus singgah pameran buku karangkraf. diskaun 30-60%!



Buku yang diborong +++ dapat novel percuma!
total? bawah RM 100 =D



Alhamdulillah.. walaupun penat... tapi menyeronokkan! seronok sangat dapat jumpa pengantin & B2B + exB2B! Harap2nya lepas ni kita boleh berjumpa lagi!


*** Maaf eh… rasanya an yang paaaaaaaaling lambat update cerita tentang majlis Xora & Zaila… Tu la… orang lain update cerita baru… an lak sibuk2 nak tukar url baru… hua… hua…

** Adoi… tak tenang kalau tak bagitau B2B… Ok… bukak cite yang sebenar. Sebab tukar url?

Saye segan okei… satu masa nanti blog ni bakal kantoi ngan
encik bakal suami@keluarga@kawan2 realiti saye…

Hah?? An? ‘Dalam Hati Ada Taman’???
Err.. gulp!!

Abisla ilang macho saye… Boleh bayangkan dah muka2 sape yang akan gelak guling2 depan an ha… Gugu… boleh ‘jadi bahan’ seumur hidup tu… okey… tengah sengal jap… abaikan
.
.
.
.
.

Ha…. Haip! Tak mo gelak! Nak gelak, gi jauh-jauh sket… gugu…
.
.
.
.

Babai Dalam Hati Ada Taman!

Ehem2… ‘Saya an… dari walimahpedia.blogspot…. awak??’ haha!

Wassalam~

.: AN :.

13 comments:

  1. Saya kina dari journey of b2b to 11.11.11..haha....tu rasa nak tukar gak..tp tkut hilang list2 seme..igt an igt myvi an kaler putih..

    ReplyDelete
  2. na panggil dlm hati ada tmn jgk..na jgk..lalala~ ;)

    ReplyDelete
  3. an.. saya dulu pun hilang semua link haha tapi alhamdullilah lama2 ok hehe.. suka word walimahpedia yeay !

    ReplyDelete
  4. hi an.. thanks for comming.. =)

    ReplyDelete
  5. sy elyaelmo...sila laa singgah ke blog sy...tentang elmo.....!!!ahahha

    ReplyDelete
  6. hehe..comel la an ni..agak2 kalu rose nyer url kantoi kene tkr gk nie..hik3..hrp2 lmbt lg..heee~ =D

    ReplyDelete
  7. 2 kina: hehe... ritu cuak gak.. takut sesat barat... huhu...

    2 khumaera: nampakny walimahpedia kena berusaha lebih nak saing dalam hati ada taman (DHAT) ni... br udah blogwalking... rmai gak B2B yg stick pd DHAT w/pun dah tukar url an. huhu...

    2 nora: thnks nora! tu la... xsttle lg nak jejak kasih blog url yg hilang... uhuh~

    ReplyDelete
  8. 2 zaila: barakallah zaila n zul! semoga berbahagia sampai ke syurga! =D

    2 mysarah: novel ad 3 je.. tu pn sebab free. an lak bkn jnis bc novel. mgkin bg kt org kot. huu.. yg an beli=buku agama, soal jwb, motivasi, etc. =

    2 elya: hehe... sat lagi an serbu sane ye! =D

    2 rose: eh, org nk doa bg rose cepat kawen... mudah urusannya, insyaallah... haa.. rose.. kena aminkan doa ni... =D

    ReplyDelete
  9. hai saye faz dari brideontheway.blogspot.. hehehe. buat ayat ikut format an.. :)

    ReplyDelete
  10. terima kasih ye sudi hadir majlis saya. maaf tak dapat bergambar kat pelamin T.T

    ReplyDelete
  11. 2 macemellow: hihi! welcome 2 my page! =D
    2 xora: same2.. xora n husband nmpk gojes! =D

    ReplyDelete
  12. saya anis, sila singgah blog saya...baru nak berjinak2 ni =)

    contengcontengkahwin.blogspot.com

    ReplyDelete