FOLLOWERS

Thursday, November 4, 2010

Blogger Award

Assalamualaikum...

Segan sebenarnya... sebab blog ni tak seberapa... tapi... kalau orang nak bagi, kite amik aje la... kan? huhu...

Trimas kat:

Aya (http://thepansyprincess.blogspot.com/)

Lala (http://hanyakisahkita.blogspot.com/)

sebab sudi bagi award ni...


wink ! wink!

Alkisah... sebenarnya award ni diberi pada 'Dalam Hati Ada Taman'... Tapi... dengan tak malunye... Walimahpedia menggatal nak tolong claim... huhu...

Ok, Syarat-syarat award ni:

1) Thanks the person who give you this award- done
2) Link that person at your blogroll- done
3) Spread to 15 blogger which you think awesome- nak bagi kat semua orang yang baca entri ni... tak kira... nak gak! =D

4) Tell 7 things about yourself:

- Boleh panggil saya an... =D
- Pendiam... tapi... kalau ngn B2B... jadi peramah lak
- FB an makin bersawang sejak dua menjak bergiat aktif ngan blog2 kawen ni
- Blogwalking kat blog2 B2B + wifey + mommy... hobi baru an!
- Selalu bersemangat waja nak DIY barang kawen! semangat2! owh... silap2... an tulun bagi semangat kat mak untuk tolong siapkan DIY tu... uhuhu... (rindu banget kat mak abah... huk.. huk..)
- Tak suka kasut tumit tinggi. seyes tak suka... tapi, mase B2B's wed... boleh lak malam tu menggagahkan diri beli sepasang & sarung masa pegi majlis ha...
- Tak gemar warna pink... boleh ngantuk kalau dok tgk je... tapi... entah camne ntah... baju kawen an warna pink!

Memangla fasa ke alam perkahwinan ni benar2 mengubah diri an! huhu...

Wassalam~

.: AN :.

2 comments:

  1. tahniah~!! =) an memg beutiful.. --wink--wink

    ReplyDelete
  2. 2 khumaera: aisy.. segan... sb awak lg beautiful!! =D

    ReplyDelete